Reklame.

Jeg havde faktisk ikke været i Ystad siden lejrskolen i 9. klasse. Det havde min veninde heller ikke, og nu var vi på vej derover igen – sammen. Denne gang skulle vi bare ikke bo i en lille hytte og bade i koldt vand, fordi vi altid kom sidst op. Næ, vi skulle på spa ophold på Ystad Saltsjöbad, og vi glædede os. Hvilket vi gjorde med rette. For på Skånes smukkeste kyst ved Österlen ligger Ystad, og lige der ved den smukke strand ligger Ystad Saltsjöbad – et spa/badehotel, der har eksisteret i mere end 100 år, og vi elskede det, lige fra vi ankom, til vi tog derfra – hvert et min., og tiden gik alt for stærkt.

ysb2

Vi var der desværre kun i to dage, men vi kunne let være blevet hele ugen. Det er simpelthen umuligt at stresse, når man befinder sig lige der midt i wellness-verdenen og de utrolig smukke omgivelser. Man kan booke behandlinger for egen regning, men der er også mulighed for ”bare” at benytte pool (indendørs og udendørs), kolde bade, varme bade osv. Vi var der, som sagt i vinter, og lå udenfor i dampende varme bade, omringet af sne, hvor vi bare lå og sludrede, og så op på en sort himmel fyldt med stjerner (det helt rette sted at vende verdenssituationen), for efterfølgende at rulle os i sneen (eller det var faktisk kun mig, min veninde var en kylling). Derudover er deres behandlinger på stedet fantastiske, og kan kun anbefales. Det hele var så skønt, og jeg skal klart derop snart igen. Det gode er, at Ystad Saltsjöbad favner det hele. Det er familievenligt, romantisk, eller man kan bruge det som jeg gjorde – hygge med en god veninde, når man har fx har brug for at stresse lidt af fra den travle hverdag.

Nu har jeg så oven i købet fornøjelsen af at kunne udlove en konkurrence sammen med Ystad Saltsjöbad, hvor du kan vinde en overnatning på det smukke kurhotel inkl. brunch/morgenmadsbuffet, som er SÅ lækker. Langt det meste er hjemmelavet, økologisk og smager bare helt fantastisk. Plus det jo ikke ligefrem ødelægger stemningen, at det bliver indtaget i utrolig smukke omgivelser, og at alle på hotellet er så søde og smilende.

Vi boede i øvrigt i penthouse lejligheden, og havde mere end rigeligt plads til to. Vi havde udsigt udover havet, en lækker terrasse, som man dog nok bruger en anelse mere om sommeren. Derudover var der et lille køkken (men jeg gider altså ikke lave mad, når jeg er på ferie), og en hyggelig stue samt soveværelse. Men jeg har set de andre værelser også, og man behøver altså ikke bo i penthouse for at få en lækkert værelse med smuk udsigt (og jeg er blevet lovet et dejligt værelse til vinderen af konkurrencen her) 😉

Noget at suiten, hvor vi boede på Ystad Saltsjöbad.

Noget at suiten, hvor vi boede på Ystad Saltsjöbad.

 

Soveværelset i penthouse lejligheden.

ystad10

Det var vidst godt, at vi “kun” havde udsigt udover havet 😉

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det dejlige Spa/badehotel, der ligger ved havet i Ystad i Sverige, er fantastisk året rundt. Udover de lækre spa-faciliteter, er maden på hotellet lækker, og det er ikke kun morgenmaden, som jeg allerede har rost til skyerne  (men nu er jeg selvfølgelig også total morgenmadsfan).

Men også Ystad er en hyggelig by, og stranden ved hotellet er nu heller ikke skidt. Svenskerne er søde – både på hotellet og i byen – som altid, og servicen i top på det hyggelige og smukke hotel.

Så går du og tænker, at du godt kunne bruge en nat – eller flere – er sikker på, at du kan tilkøbe, hvis du gerne vil være der lidt længere (og tro mig, det vil du). Nå, men du kan i hvert fald, her på bloggen, vinde en overnatning inkl. brunch, dog undtaget lørdage og ikke i juli måned. Ellers er der frit slag på alle hylder, og du må selvfølgelig ’medbringe’ en veninde, kæreste, din mand, hustru, eller hvem du nu måtte have lyst til at dele oplevelsen med, da præmien er en overnatning inkl. morgenmadsbuffet for to personer.

For at deltage i konkurrencen, skal du like indlægget her samt min side: En Stemme I Provinsen på Facebook, ligesom du skal like Ystad Saltsjöbads side på Facebook. Derudover er du velkommen til at følge Ystadsaltsjobad og En Stemme I Provinsen (jeg hedder Gitte Korsgaard) på Instagram. Derudover bliver jeg meget glad, hvis du deler opslaget på Facebook eller andre sociale medier også. Held & Lykke 😉

På nedenstående link kan du læse mere om Ystad Saltsjöbad, som jeg varmt kan anbefale (og jeg er IKKE blevet betalt for at sige det) 😉 :

www.ysb.se

Du kan i øvrigt se mit tidligere indlæg om mit ophold på Ystad Saltsjöbad her:

En provinsby i Sverige