Reklame.

Som jeg skrev for en uges tid siden, står Kalundborg Rocker igen for døren, og jeg har jo, som bekendt, udlovet en billet til festivalen fredag/lørdag samt en signeret cd med Mads Langer. Inden jeg skriver, hvem vinderen er, vil jeg lige give en lille information til alle dem, der ikke vandt. I kan stadig liiige nå at vinde billetter på tv-kalundborg.dk, tjek siden ud, og se hvordan 😉

Nå, men vinderen er fundet, og jeg kan med glæde fortælle Freja Wedel Westh, at hun nu er indehaver af et stk. Kalundborg Rocker billet samt en signeret cd med Mads Langer. Freja får direkte besked fra mig. Stort tillykke Freja – og rigtig god fornøjelse 😉

For de, der ikke ved, hvad Kalundborg Rock’er er, kan jeg fortælle, at det er en lokal festival, hvor jeg bor – altså i Kalundborg. Den afholdes på Gisseløre Stadion, der ligger lige ved stranden tæt på Kalundborg midtby. Festivalen har efterhånden nogle år på bagen, og har haft besøg af rigtig mange store navne gennem tiden. I år bliver ikke anderledes. Bl.a. kommer Joey Moe, Stine Bramsen, Mads Langer, KATO,  Shaka Loveless, Nik & Jay, Krebs & Falch samt Michael Learns To Rock.

Det har sjældent været kedeligt, og det bliver det heller ikke i år. Udover de store navne, der optræder på årets festival, kommer også andre bands. Upcoming bands, der spiller på talentscenen, ligesom der er besøg af Guitar Rebels, der spiller Volbeat kopi musik – og de gør det godt.

Omkring 7.000 festivalgæster plejer at deltage, når Kalundborg Rock’er, og det er en fest i hele byen. Også for børnene i løbet af dagtimerne. Der er stort udendørs legeland, små boder, øl- og kaffetelte, cocktailbarer, diverse madsteder og meget mere. Det er en fest fyldt med glade mennesker og god musik – kom og vær med 😉

Festivalen begynder fredag eftermiddag den 12.aug. og slutter lørdag aften den 13. aug. 2016.  Billetter kan købes i Punkt 1 i Kalundborg, Gørlev, Slagelse og Roskilde.