Annonce.

Jeg begyndte på Serum8 hjemmebehandling, fordi Sandie Rosfeldt, der er uddannet kosmetiker og ejer Beauty Sense i Kalundborg, fortalte mig om, hvor fantastisk et produkt det er. Her skal det lige tilføjes, at jeg af natur er skeptisk anlagt. Skeptisk, forstået således, at jeg ikke bare falder på halen over et eller andet mirakelprodukt, der lover, at det fjerner mine smilerynker over 14 dage, eller at mine tænder får samme farve som Ole Henriksens ved at bruge en eller anden tryllepind. Næ, jeg er sat sådan sammen, at jeg selv skal prøve det, før end jeg lader mig rive med uanset, hvad der er tale om. Det skal også for god orden skyld nævnes, at jeg ikke er betalt for at skrive dette indlæg, men at jeg ganske simpelt synes, at produktet er alt for godt til at holde for mig selv (og ja, mænd kan altså også godt bruge det).

Det er jo heller ingen hemmelighed, at specielt inden for skønhedsverdenen er der så uendeligt mange, der sælger et produkt, der så langt fra lever op til, hvad de lover. Sådan er det jo desværre i mange brancher, men jeg tror, at jeg – uden at træde nogen over tæerne – kan sige, at i denne branche er det ret udbredt. Hvem har ikke købt katten i sækken netop i forbindelse med et skønhedsprodukt, der lover guld og grønne skove?! Faktisk er det jo næsten komisk indimellem.

Nå, men jeg har brugt Serum8 Dermaroller i et års tid snart, og jeg kan garantere, at jeg kan se forskel på min hud. Smilerynkerne er blevet mindre helt uden kniv og kemi. Måske I ikke kan se den store forskel, men nu skal det også lige siges, at jeg ikke har en egentlig problemhud. Men da folkene bag Serum8 Dermaroller netop ofte bruger ’prøvekaniner’, der har ’problemhud’, synes de, at det kunne være interessant at se, hvordan Serum8 Dermaroller ville have effekt på en hud, der ikke har de store problemer. Og det er jo egentlig modigt, eftersom det er klart, at der altid vil være større effekt at måle på en problemhud, når man fx skal vise billeder. Men de tror så meget på effekten uanset hvad, og effekt – det må man sige. En positiv effekt vel at mærke. Mine porer er ganske simpelt blevet mindre. De er nærmest ikke eksisterende, eller det er de selvfølgelig, men hvor jeg tidligere fik peeling, når jeg fik ansigtsbehandlinger, er det ikke længere nødvendigt pga. Serum8 Dermaroller. Derudover, som sagt, har jeg små smilerynker ved øjne, som er blevet væsentligt mindre efter at have brugt produktet gennem nogle måneder. Også mine pigmentpletter er væk.

Klinikbehandling med xxx hos Beauty-Sense i Kalundborg.

Klinikbehandling med mesoterapi (klinikbehandlinger) hos Beauty Sense i Kalundborg.

En video, hvor jeg får lavet mesoterapi, som er en behandling, man kan bruge sammen med Serum8 Dermaroller hjemmebehandlingssæt. Tænk, fin hud UDEN kniv og giftige stoffer i huden ;-)https://enstemmeiprovinsen.dk/2016/02/03/serum8-dermaroller-et-vidunderprodukt/

Opslået af En Stemme I Provinsen på 3. februar 2016

Selve behandlingen er simpel, stort set smertefri og effekten stor. Længere nede har jeg lagt billeder op af min hud før og efter brugen af Serum8 Dermaroller – og jeg lover, at der ingen snyd er med dem. Hvem kender ikke TV-shoppen, der lover six pack i løbet af en måned ved at drikke et bestemt pulver (åbenbart et tryllepulver), og man kommer til at se ud, som hende i reklamen, der har trænet fitness i 10 år. Nå, men udover hjemmebehandlingen, har jeg fået et Mesoterapi-forløb (klinikbehandlinger) hos Beauty Sense i Kalundborg, hvor Søren fra Derma Cosmetics har fulgt med på sidelinjen. Behandlingerne er effektive, da man her går mere i dybden end, hvad der er muligt med hjemmebehandlingssættet. Også klinikbehandlingerne har jeg lagt billeder op af, hvor man kan se før og efter billeder samt en video.

 

Før serum8 og klinikbehandlinger.

Før serum8 og klinikbehandlinger.

 

Efter serum8 og klinikbehandlinger.

Efter serum8 og klinikbehandlinger. Og ja, jeg er mere solbrændt på det ene billede, men det skyldes en dejlig ferie. Men smilerynkerne er ikke til at tage fejl af – de er blevet mindre 😉

Før serum8 og klinikbehandlinger.

Efter serum8 og klinikbehandlinger. Og ja, også her er jeg mere solbrændt på det ene billede. Årsag: Stadig skøn ferie. Men rynken mellem brynene er ikke til at tage fejl af – den er blevet mindre 😉

Konklusionen er simpel: Serum8 Dermaroller virker. Det er ikke bare dyr creme (serum) på flaske med gyldne løfter, man kan skyde en hvid pind efter. Det virker, og det tager ikke hundrede år at følge instrukserne ej heller koster det en formue, hvis man regner på, hvor længe du faktisk kan bruge hjemmesættet. Derudover er der overskueligt mht. tid. Det kræver ikke, at man bruger flere timer på det ene og det andet, som man alligevel aldrig har tid til, og derfor ikke får gjort. Der er tale om to-tre gange om ugen af ca. ti min. – altså en halv time om ugen. En halv time om ugen, der har kæmpe effekt på din hud.

Serum8 Dermaroller kan købes flere steder, men i min hjemby er det hos Beauty Sense, det kan købes. Derudover skal det lige nævnes, at jeg har set, at der findes mange forskellige roller-produkter på markedet,men pas på. Mange af dem er af dårlig kvalitet, og man ender med at ødelægge sin hud i stedet for at gøre den pænere. Søg råd og vejledning hos en kosmetiker og/eller kosmetolog, der ved, hvad de taler om, inden du køber og går i gang med behandlingerne.

Ansigt før og efter behandlinger OG med smukt hårnet 😉

Undskyld for det meget lidt kønne billede – ligner et forbryderfoto I know, men huden er fin 😉 Også her har jeg været på ferie – altså den samme ferie som tidligere  😉

Jeg har, som sagt, lagt nogle billeder – og en video – op af mig selv, hvor I kan se behandlingerne samt resultater. Husk på, at jeg ikke har problemhud, men til trods kan se og ikke mindst mærke forskel. Der er nedenfor billeder af Pernille, Anja og Jytte, der har haft problemer med henholdsvis akne og rynket hud. Det er så vildt, hvad Serum8 har gjort for deres hud.

Pernille har haft problemer med akne. Her ser i før og efter billeder efter behandling med Serum8 Dermaroller.

Anja har haft problemer med akne. Her ser i før og efter billeder efter behandling med Serum8 Dermaroller.

Også Anja har haft problemer med akne. Her ser i før og efter billeder efter behandling med Serum8 Dermaroller.

Jytte før og efter behandling med Serum8 Dermaroller.

 Fakta om Serum8 Dermaroller

  • Serum8 Dermaroller hjemmebehandlingssættet er et dansk udviklet komplet professionelt hudplejesystem, som giver mulighed for selv at pleje og vedligeholde huden efter professionelle principper, eller som supplement til professionelle klinikbehandlinger.
  • Serum8 Dermaroller sig til begge køn i alle aldersgrupper.
  • Serum8 Dermaroller er suverænt, både forebyggende, og som behandling af fine linjer og rynker, samt meget virksomt overfor ar, rosacea, akne, pigmentforandringer, solskader og generelt hvor huden skal styrkes.
  • Hjemmebehandlingssættet består af en lille rulle med 540 ultra tynde nåle. Længden på nålene er 0,5 mm, og det gør, at denne type rulle kan bruges uden, at huden skal bedøves. Det gør ikke ondt – det lover jeg. Man bruger sættet 1 til 2 gange ugentligt i de første 2 – 3 uger, og herefter 2 til 3 gange ugentligt. Eller efter aftale med din behandler, hvis det bruges som supplement til professionelle klinikbehandlinger.
  • Der er til ca. 60 behandlinger af ansigtet i sættet, hvis den vejledende dosering overholdes
  • Der findes også et Serum8 Dermaroller hjemmebehandlingssæt til kroppen. Det har jeg dog ikke prøvet.

Tilbud via bloggen

Vejledende udsalgspris er 1.885,- kr., eller – hvis man lige regner lidt på det – ca. 30 kr. pr. behandling. Men hele februar 2016 kan det købes til kr. 1.585,- hos Beauty Sense i Kalundborg.

Her kan du læse meget mere om Serum 8 Dermaroller:

www.dermacosmetics.dk eller www.beauty-sense.dk