Så er det ved at være den tid. Jeg har jo lovet at trække en vinder til et lækkert ophold på Ystad Saltsjöbad. En overnatning inkl. morgenmad for to personer. Inden jeg skriver, hvem den heldige vinder er, vil jeg lige understrege, at alle jer andre, der har deltaget i konkurrencen (og der er virkelig mange – helt forståeligt, for stedet er vidunderligt), I skal gøre jer selv den tjeneste og booke en nat eller to på det smukke spahotel – I vil ikke fortryde det (heller ikke selv om, I skal betale for det – det er alle pengene værd). Der er SÅ skønt, hvad enten du har kæreste, veninde, din mor eller hvem ved jeg, med…

Alle jer, der ikke har vundet konkurrencen. I skal altså heller ikke blive alt for kede af det, for jeg er temmelig sikker på, at Ystad Saltsjöbad gerne vil være med til endnu en konkurrence senere på året… Jeg holder jer underrettet, og jeg har i øvrigt tænkt mig selv at tage en tur derop en weekend snart – det er jeg simpelthen nødt til, jeg er nemlig blevet lidt afhængig…

Massage er noget af det bedste i verden...

Massage er noget af det bedste i verden…

Nå, men I har altså været mange, og jeg har naturligvis, som jeg plejer, trukket en vinder, og denne gang er det Rie Ravnholdt Frederiksen, der er den heldige vinder. Kæmpe tillykke Rie!

Kontakt mig med dine oplysninger (fulde navn, e-mail og tlf.nr.), så giver jeg det videre til Ystad Saltsjöbad, så du kan få booket en overnatning (eller flere, hvis du/I selv vil betale for en ekstra nat eller flere). Husk dog, at det ikke må være lørdage og ikke her i juli måned, ellers er der frit slag 😉 I kan godt glæde jer – der er SÅ skønt!