Reklame.

Jeps, provinsen kan altså også noget med det der musik. Lige om lidt har jeg noget på bloggen med en helt fantastisk mand, der spiller musik, og som jeg er ret sikker på, at I alle kender. Han har en mening om provinsen, storbyen, fællesskabet og meget mere, og han har fået det til at knirke på øverste etage hos mig – igen 😉  Nå, men derudover har jeg også noget om den lokale festival, hvor jeg bor,  men lige nu gælder det altså  koncert i Holbæk, som du kan vinde to billetter til – ret let faktisk 😉

Hvis du er vild med Dizzy Mizz Lizzy og/eller Dúné, så skal du læse med her, da du kan vinde to billetter til koncert med dem begge i Holbæk den 13. august 2016.

Alt, hvad du skal gøre, er at svare på et enkelt spørgsmål:

”Hvad sparer man hos Toftegaard Eksklusiv på en leasingaftale, på en bil til kr. 200.000 uden afgift i forhold til den præcis samme bil til ca. kr. 450.000 inkl. registreringsafgift, finansieret via et alm. billån (bilen er over 36 mdr. gammel)?”

Du får dog yderligere hjælp – gå ind på Toftegaard Exclusive på Facebook, hvor du kan se fire svarmuligheder – en af dem er den rigtige – I promise  😉

Like og del lige ’Toftegaard Exclusives’ opslag og side på Facebook samt dette opslag og ’En Stemme I Provinsens’ side på Facebook, hvis du ikke allerede har gjort det 😉

Link til Toftegaard Exclusive, hvor du kan se de fire svarmuligheder.  https://www.facebook.com/ToftegaardBiler/?fref=ts