Reklame

Så er det snart ved at være tid til Kalundborg Rock’er igen. Kalundborg Rocker er en lokal festival, hvor jeg bor. Den afholdes på Gisseløre Stadion, der ligger lige ved stranden tæt på Kalundborg midtby. Festivalen har efterhånden nogle år på bagen, og har haft besøg af rigtig mange store navne gennem tiden. I år bliver ikke anderledes. Bl.a. kommer Joey Moe, Stine Bramsen, Mads Langer, KATO,  Shaka Loveless, Nik & Jay, Krebs & Falch m.fl. Jeg selv er svært glad for flere af navnene, og derudover kommer Michael Learns To Rock, som jo vel er en del af soundtracket til mine teenagerår. Jeg glæder mig SÅ meget til at høre dem igen… 😉

Det har sjældent været kedeligt, og det bliver det heller ikke i år. Udover de store navne, der optræder på årets festival, kommer også andre bands. Upcoming bands, der spiller på talentscenen, ligesom vi har besøg af Guitar Rebels, der spiller Volbeat kopi musik – og de gør det godt. Der er altså noget for enhver smag.

Nå, men nu til sagen: Du kan simpelthen vinde en billet (fredag og lørdag) til Kalundborg Rock’er samt et stk. signeret Mads Langer cd. Billetten behøver dog ikke være til dig selv (ja, det gør cd’en såmænd heller ikke). Uanset, tag den eller dem, du gerne vil af sted med på opslagets tråd på Facebook, og måske du vinder en billet til årets Kalundborg Rocker. Det eneste du derudover skal gøre er, at like opslaget her på Facebook samt min side på Facebook (En Stemme I Provinsen) og Kalundborg Rock’ers Facebookside. Du må selvfølgelig meget gerne dele opslaget også. Så er du med i konkurrencen om en billet til fredag/lørdag samt en signeret cd fra Mads Langer. Wuhuuu 😉 Jeg trækker en vinder en gang i næste uge, og vinderen får besked via bloggen og/eller Facebook.

Omkring 7.000 festivalgæster plejer at deltage, når Kalundborg Rock’er, og det er en fest i hele byen. Også for børnene i løbet af dagtimerne. Der er stort udendørs legeland, små boder, øl- og kaffetelte, cocktailbarer, diverse madsteder og meget mere. Det er en fest fyldt med glade mennesker og god musik – kom og vær med 😉

Festivalen begynder fredag eftermiddag den 12.aug. og slutter lørdag aften den 13. aug. 2016.  Billetter kan købes i Punkt 1 i Kalundborg, Gørlev, Slagelse og Roskilde.