Dette indlæg er ikke sponsoreret,  jeg vil bare fortælle om mit ‘håreventyr’, som andre forhåbentlig kan drage nytte af på sigt. Det henvender sig jo nok mest til kvinder, men egentlig er det jo noget pjat, for der findes da mange mænd, der kunne trænge til at stærkere hår (måske også kraftigere, nok ikke længere). Siger det bare.

Sugarbearhair – alene navnet giver mig lyst til at spise dem. Og det gør jeg, men ikke pga. navnet. Jeg spiser den lille grønne vingummibamse, fordi den gør en masse godt for mit hår – det siger de kloge i hvert fald. De er det nye sorte, og nu prøver jeg at spise dem i tre måneder (det er ikke hårdt, de smager mega godt). Eller faktisk har jeg spist dem i en uges tid nu, men man skal spise dem i tre måneder, før man kan se et ordentligt resultat.

Det er ingen hemmelighed, at den lille grønne bamse, er den af mine vitaminpiller/kosttilskud, jeg glæder mig mest til at spise her dag.

Jeg har egentlig ingen problemer med mit hår, der er faktisk rigeligt af det, og det vokser også fint, men det skader jo aldrig at styrke det, for man udsætter det alligevel for ret meget hver dag. Jeg kan fx mærke, hvis jeg i en periode har fået sat mit hår meget op, at det slider en del på håret.  Anyway, hvem ved, måske det gør noget, der er godt for mit hår. Jeg tænker, det sagtes kunne være. Derudover får jeg endelig sådan rigtig ‘lov’ til at spise vitaminpiller, der smager godt. Jeg kan ligeså godt indrømme, at jeg har været misundelig på min datters jordbærvitaminpiller i mange år (jeg har endda spist dem nu og da, selv om jeg vidst har passeret de 11 år, som anbefalingen for dem vidst går til).

Men jeg er i hvert på sagen mht. Sugarbearhair, og jeg finder ud af, om der er noget om, at Sugarbearhair faktisk virker (total detektiv-agtig). Alene smagen, udseendet og navnet gør, at jeg håber, at det er sandt, hvad de siger – at man får stærkere hår. Nogle vil også gerne have længere hår, og det skulle efter sigende også ske.

Nå, men de smager sindssygt godt. Det er da altid noget for, for hvor ofte smager noget, der er rigtig godt for en, sådan virkelig godt. Eller jo jo, det gør det da nogle gange, men I ved, hvad jeg mener. Jeg har f….. spist mange ting, fordi de skulle være sunde, og noget af det har jeg seriøst været ved at kaste op over (Spirulina pulver, du kan være nok så sund for mig, jeg spiser dig aldrig igen). Mit liv er sgu’ for kort til at spise den slags.

Anyway, følg med her på bloggen, så lover jeg at fortælle jer, om Sugarbearhair er pengene værd. Sagde jeg de smagte godt? 😉

Lige lidt mere info om de små grønne bamser. Sugarbearhair er en multivitamin med ekstra vitaminer til håret. Det er der jo i princippet ikke noget revolutionerende i, da der findes mange forskellige slags vitaminer til ens hårpragt. Men men men. De fleste har nok hørt om Kylie Jenner og Kim Kardashian West, der også spiser dem. Faktisk blev det vel så populært pga. dem, og i min optik kan det være farligt, fordi der findes så meget bras på markedet, der sælger, fordi en eller anden kendis siger god for det. Den køber jeg ikke, men jeg har undersøgt lidt om, hvad vitaminerne indeholder, og det giver meget god mening, må jeg sige.

De små grønne velsmagende bamser indeholder bl.a. A, C, D og E vitamin, og derudover B-6, B-12, folsyre, Pantotensyre, Jod, Zink, Kolin, Inositol og Biotin. Sugarbearhair er udviklet til at styrke håret indefra, og det er Biotin, der er interessant her, for den er der rigtig meget af i bamserne, og det er den ‘hemmelige’ ingrediens.

Vingummibamserne er i øvrigt lavet af naturlig bærekstrakt, kokosolie og meget lidt sukker. De er i øvrigt gluten- og soyafri, og kan roligt spises af veganere, da dyr på ingen måde har lidt overlast i forbindelse med produktion af Sugarbearhair.

Sugarbearhair fåes bl.a. hos Beauty Sense i Kalundborg, hvor der lige nu er tilbud på dem.

Hvis du ligesom jeg er nysgerrig, og ikke kan vente på, at jeg tester dem, så kan du altså købe dem allerede nu hos Sandie Rosfeldt, der ejer Beauty Sense . Der er rabat, når du køber flere glas, og en gratis hårbørste (så længe lager haves), hvis man køber tre glas – ét glas svarer til en måneds forbrug. Beauty Sense  har pt. til huse på Lundemarken i Kalundborg, men flytter tilbage til Kordilgade i Kalundborg den 6.november 2017.