Der har været lidt stille på bloggen det sidste lange stykke tid, men jeg har haft travlt med jobs, og jeg har jo også min rejseblog. Ting tager tid. Bla. bla bla. Anyway, jeg har altså to billetter til en ret hyggelig festival med en masse søde mennesker, nemlig Kalundborg Rock’er den 10. og 11. august i år, hvis det kunne have interesse for nogen?

Hvis der er noget man efterhånden er ret god til i provinsen, er det at skabe hyggelige festivaler med god musik og en masse hygge for både børn og voksne. Det kan man altså også i Kalundborg.

Til de af jer, der ikke kender Kalundborg Rock’er, er det en lille festival med omkring 6-7.000 besøgende. Den kører over to dage, i år fredag den 10. og lørdag den 11. august. Festivalen foregår på Gisseløre i Kalundborg, der ligger lige ud til vandet. Hvis vejret ellers fortsætter som de sidste måneder, er der lagt op til en vaskeægte lækker musikoplevelse. Jeg kommer i hvert fald derud, gør du?

Programmet er i øvrigt ret bredt. Se evt. mere om, hvilke kunstnere, der kommer og spiller på festivalen på www.kalundborgrocker.dk

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen skal du, i kommentarfeltet, skrive navnet på den eller de person(er), du gerne vil opleve Kalundborg Rocker med, like opslaget her samt ’En Stemme i Provinsens’ Facebookside. Du må altså også meget gerne like RejseVingers Facebookside (min rejseblog). Du er velkommen til at dele opslaget, men det er ikke et krav.

Konkurrencebetingelser: 

  • Vinderen trækkes efter konkurrencen afsluttes onsdag den 8. august 2018.
  • Vinderen offentliggøres på ’En Stemme I Provinsen’ samt på dennes Facebookside.
  • Præmien er to weekendbilletter til Kalundborg Rock’er 2018, og kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.
  • Hører jeg ikke fra vinderen inden kl. 12 torsdag den 9.august, forbeholder jeg mig retten til at trække en ny vinder.
  • Denne konkurrence er ikke lavet af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.