Reklame

Nu tror rigtig mange mænd sikkert, at indlægget her ikke henvender sig til dem, men det gør det faktisk, også i den grad. Eller det kommer selvfølgelig an på, hvor behåret man er. Men læs blot videre 😉 Laserbehandling er nemlig ikke kun noget, kvinder og metroseksuelle mænd får lavet. Just saying.

Jeg har i mange år tænkt på at få laser i bikinilinjen, så jeg ikke skulle tænke på den slags. Nå, men det tog mig omkring fem år (kom ikke og sig, at jeg ikke overvejer tingene nøje),før jeg fik taget mig sammen, og gik i gang. Og det er jeg SÅ glad for, at jeg endelig gjorde. OG nu kan jeg også gøre en af jer glade – med hjælp fra Cosmo Laser & Skønhedsklinik. De kører tilbud lige nu på deres laserbehandlinger, men derudover trækker jeg også en vinder her på bloggen i konkurrencen om et laserbehandlingsforløb hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik. Der skriver jeg alt sammen mere om længere nede i indlægget. Nu skal I først høre om, hvor fantastisk laser er 😉

De af jer, der kender mig godt, ved, at jeg selvfølgelig undersøgte markedet RIGTIG godt, som i RIGTIG godt, inden jeg besluttede, hvor jeg ville have det foretaget henne. Og det er altså altid en god idé at vælge med omhu, der er garanteret andre end mig, der har set, hvad der kan ske, når de forkerte mennesker får sådan et laser-tingest i hænderne for derefter at lave behandlinger på folk, der ender op med brandsår.

Nå, men jeg endte op med Cosmo Laser & Skønhedsklinik i København af flere årsager, og de har i hvert henseende levet op til mine forventninger. De er professionelle, dygtige og utroligt søde på klinikken i Ny Vestergade i København (de har også en afdeling på Østerbro). Hos Cosmo er det faglige niveau højt, og integriteten stor. Derudover efterlever de alle krav fra Sundhedsstyrelsen, som er din garanti for en god og sikker behandling. Cosmo Laser 6 Skønhedsklinik drives af to læger, derudover er der ansat en masse sygeplejerske og kosmetologer, men det er kun sygeplejerskerne, der må udføre laserbehandlingerne.

Da jeg, synes jeg selv, af indlysende årsager ikke har lyst til at lægge billeder op af min bikinilinje her på bloggen, har jeg fået lov at bruge et par af deres billeder. Men jeg anbefaler gerne, til hver en tid, at få laser hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik. Det er effektivt, og udføres med et meget højt fagligt niveau – og altid med øje for kundens behov. Jeg har gået hos dem i halvandet år nu, fordi jeg har holdt nogle pauser i mine behandlinger af flere omgange pga., at man ikke må være solbrændt, når man får laser, og med alt mit rejseri har den været lidt svær at overholde. Nå, men jeg mangler et par gange nu, så er den i vinkel, og jeg kan allerede på nuværende tidspunkt meddele, at laseren har virket, og målet er tæt på.

Skal man have fjernet uønsket hårvækst, er laserbehandlinger det mest effektive, jeg endnu har stiftet bekendtskab med. Det kan fx være armhule, ben, bikinilinje, ansigt, skuldre eller ryg. Jeg har, som sagt, kun fået laser i bikinilinjen, men det har jeg ikke fortrudt et sekund – tværtimod. Farvel til at skulle bruge skraber eller voks i bikinilinjen. Hurra for laser! Og her er jeg jo også nødt til lige at understrege, at det ikke kun er kvinder, der får laser mod fx uønsket hårvækst. Jeg slår derfor også lige et slag for jer mænd med hår på ryggen – der er laser jo som sendt fra himlen (med mindre man selvfølgelig er glad for sit hår på ryggen);-)

Modelfoto.

Modelfoto.

Nå, men I kan lige nu få tilbud på laser hårfjerning – betal for ét område hårfjerning og få nr. 2 område helt gratis (billigste område gratis). Man kan købe alle de behandlinger, man vil til tilbudsprisen – dvs. man kan faktisk købe et helt behandlingsforløb med op til 50% rabat, hvis man er klar på at komme i gang. Men man bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor mange behandlinger man vil betale for på forhånd. Tilbuddet gælder frem til den 15. maj. Dvs. man skal booke en konsultation før 15. maj, og købe det antal behandlinger, man ønsker ved 1. konsultation (men disse skal ikke ligge inden 15. maj).

Der er ofte meget travlt hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik, det er derfor en rigtig god idé at booke tider hurtigst muligt. Cosmo Laser & Skønhedsklinik har i øvrigt prisgaranti på Sjælland – dvs. finder man det billigere hos en anden klinik (vejledende pris – ikke tilbudspriser), og kan dokumentere det, så matcher Cosmo Laser & Skønhedsklinik prisen.

Men udover de ret så fantastiske priser på laser hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik pt., udlover jeg også i samarbejde med klinikken en konkurrence, hvor man kan vinde et HELT FORLØB (8 behandlinger) med laserbehandling af valgfrit område. Det er jo intet mindre end fantastisk uanset, om du er mand eller kvinde.

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen skal du like og dele opslaget her på Facebook samt like En Stemme i Provinsen og Cosmo Laser & Skønhedskliniks Facebook side. Derudover er både En Stemme i Provinsen og Cosmo Laser & Skønhedsklinik på Instagram som henholdsvis GITTEKORSGAARD og COSMOLASER, hvor I selvfølgelig er velkomne til at følge med. Jeg trækker en vinder, hvilket selvfølgelig vil blive slået op på bloggen samt på Facebook.

 Info om laserbehandling:

Laser har været anvendt til kosmetiske behandlinger i over 20 år. Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik har man specialiseret sig i brugen af laser til kosmetiske behandlinger. Her anvendes der laserapparater, der indeholder den nyeste og mest sikre teknologi til kosmetiske behandlinger. Derudover bliver man altid betjent af uddannet personale, dvs. hvad angår laserbehandlinger vil det altid være en sygeplejeske med speciale inden for kosmetisk laser og injektionsbehandlinger

Med en laserbehandling kan man få reduceret, eller i mange tilfælde helt vinke farvel til:

Behandling af uønsket hårvækst med laser

Behandlingerne består af ren, koncentreret lysenergi. Man skal derfor ikke bekymre sig om uønskede stoffer, hverken for en selv eller miljøet. Lyset og varmen fra laseren ledes ned til hårsækkene via dine hårstrå, og destruere dermed hårsækken. Det er dog ikke alle hårsække som kan destrueres på samme tid, da dine hår befinder sig i tre forskellige faser: Vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen. Laseren kan kun fjerne de hår, som er i vækstfasen, og derfor kræver det flere behandlinger for at ramme alle dine hårsække. Normalt anbefaler Cosmo Laser & Skønhedsklinik mellem 6-10 behandlinger. Laseren skader derimod ikke den omkring liggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitution. Resultatet er permanent, eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår. Får man alligevel et par enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt behandling senere hen.

Man skal dog være klar over, at jo lysere hud og mørkere hår, jo hurtigere resultat. Jeg har fx været sat ned i varme ved flere behandlinger pga., at min hud er for solbrændt, og – som nævnt tidligere – når jeg har været ude at rejse, har jeg måtte holde en pause, hvilket forklarer, hvorfor jeg har været undervejs med projekt hårfjerning i noget tid nu. Men det er jo også det fede, at der ikke sker noget ved, at holde pause, og at man ikke skal betale alle pengene på én gang, men pr. gang, hvor der netop sædvanligvis går 4-6 uger imellem.

Hvad kan laserbehandling ellers bruges til?

Laserbehandling kan bruges i forbindelse med akne, ar fra akne, rynker, slap hud, hudforyngelse, karsprængninger  og pigmentforandringer/solskader. Laserbehandlingen stimulerer huden til at danne nye celler til erstatning af de gamle. Laseren arbejder i både over- og underhud. Derfor får man så stor effekt af behandlingerne. Holdbarheden er lang – og endnu længere, hvis man fortsat lever sundt og plejer huden godt.

Jeg har dog kun fået laserbehandling i forbindelse med fjernelse af hår, men jeg er da ikke et øjeblik i tvivl om, at får jeg en masse rynker en dag, som jeg bliver træt af (og det gør jeg jo nok), er laser da klart noget af det, jeg ville ty til, da jeg ikke vil have hele ansigtet strakt ud under kniven (og som 60-årige ligne en på 25).

Man kan altid få en gratis og uforpligtende konsultation med en af sygeplejerskerne hos Cosmo, hvor man netop kan få svar på spørgsmål og høre mere om behandlinger, pris og varighed. Det gjorde jeg i sin tid, og det har jeg ikke fortrudt et sekund – tværtimod.