Reklame

Jeg skrev jo for et par uger siden på bloggen, at jeg i mange år har tænkt på at få laser i bikinilinjen, og at det tog mig omkring fem år, før jeg fik taget mig sammen, og gik i gang. Men siden da har jeg bestemt ikke fortrudt en eneste gang – tværtimod. I know – vi lever i et samfund, hvor vi laver om på kroppen konstant for at leve op til alle mulige idealer, og hvad der lige er moderne, og det er indimellem langt fra sundt for både krop og sjæl. Der er derfor også mange ting, som jeg aldrig ville gøre, for vi bliver nu engang ældre, men derfor skader det da ikke, at man fx fjerner hår permanent, hvor man – til stor irritation – ofte (nogle hver dag) bruger meget tid på, at fjerne det. Og hører man til dem, der elsker at have hår under armene og diverse andre steder, så er det jo fint. Men vi er altså nogle, der gerne vil være fri for al den tid, vi bruger på at fjerne det hår. Jeg læste et sted, hvor mange timer man i gennemsnit brugte på at fjerne hår om året, og det var altså ret mange timer (kan selvfølgelig ikke lige huske antallet), men de timer tænker jeg, at man altså godt kan bruge lidt fornuftigere.

Nå, men jeg er i hvert fald sindssygt glad for mit resultat, og nu kan jeg jo altså også gøre en af jer glade – med hjælp fra Cosmo Laser & Skønhedsklinik. Jeg har nemlig udlovet et forløb af otte gange til fjernelse af hår på et valgfrit område på kroppen – hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik.

De kører i øvrigt lige  nu tilbud på deres laserbehandlinger (som jeg ved, at flere har benyttet sig af), men I skal være hurtige, da tilbuddet udløber søndag den 15. maj kl. 24. Man betaler for ét område hårfjerning og får nr. 2 område helt gratis (billigste område gratis). Man kan købe alle de behandlinger, man vil til tilbudsprisen – dvs. man kan faktisk købe et helt behandlingsforløb med op til 50% rabat, hvis man er klar på at komme i gang. Men man bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor mange behandlinger man vil betale for på forhånd. Tilbuddet gælder frem til den 15. maj. (og ringer man den 16.maj, tror jeg også, at man kan få det til tilbudsprisen) 😉 Dvs. man skal booke en konsultation før 15. maj, og købe det antal behandlinger, man ønsker ved 1. konsultation.

Der er ofte meget travlt hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik, det er derfor en rigtig god idé at booke tider hurtigst muligt. Cosmo Laser & Skønhedsklinik har i øvrigt prisgaranti på Sjælland – dvs. finder man det billigere hos en anden klinik (vejledende pris – ikke tilbudspriser), og kan dokumentere det, så matcher Cosmo Laser & Skønhedsklinik prisen.

Nå, tilbage til VINDEREN af konkurrencen! Vinderen af konkurrencen om 8 x hårfjerning på et valgfrit område er Rikke Kogi. Tillykke Rikke! Du kan kontakte mig med diverse oplysninger såsom tlf.nr., e-mail osv., som jeg lige skal videregive til Cosmo Laser & Skønhedsklinik.