Som lovet, har jeg trukket den heldige vinder af spraytan konkurrencen. Vinderen kan ringe til Sandie Rosfeldt, der ejer Beauty Sense i Kalundborg, og aftale en tid med hende. Book dog i god tid, da Sandie er en travl dame.

Du kan komme til Beauty Senses hjemmeside her: http://beauty-sense.dk

Feriebrune ben er faktisk muligt hele året, hvis man får spraytan 😉

Jeg er selv blevet sprayet i dag, da jeg skal til konfirmation og have en kort grøn nederdel på – mine ben vil helt sikkert gøre sig pænere solbrændte i det outfit, og da forårssolen har ladet vente på sig og først nu er ved at få lidt magt, er jeg taknemmelig for spraytan. Så kan jeg se smuk solbrændt ud UDEN, at det er skadeligt for mig og min hud, hurra for spraytan 😉

Nå, vi må til det: Vinderen er Rikke Mortensen. Tillykke med din nye fine kulør 😉

HUSK KONKURRENCE OM LASER – HÅFJERNING

Nedenfor kan mændene roligt læse med også 😉

Husk så lige også, at der pt. kører en konkurrence på bloggen om laser til hårfjerning hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik i København. Vinderen får 8 x behandlinger af valgfrit område, hvilket svarer til en værdi af ca. 10.000 kr.

Og det her kan man fx blive fri for, hvis man får fjernet sine uønskede hår med laser. Jeg skal klart også have taget benene på et tidspunkt.

Skynd jer at læse betingelserne for at deltage i konkurrencen i mit blogindlæg om Cosmo laser & Skønhedsklinik. Her kan I også få mere information om, hvad laser er for en størrelse. Man kan få laser mange steder, fx i bikinilinjen (hvor jeg har fået det), på ben, i armhuler, på ryggen (mænd) apropos; husk, at mænd også får fjernet hår med laser – just saying 😉

Jeg trækker vinderen om en uges tid ca. Men husk også, at indtil den 15. maj 2016 er der tilbud på laserbehandling hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik så selv, hvis du ikke vinder, kan du gøre en god handel og spare 50 pct. Det er da noget, vi alle kan forholde os til – provinsboere såvel som byboere 😉

I kan se indlæg her:

https://enstemmeiprovinsen.dk/2016/04/30/konkurrence-vaek-med-alt-det-haar/