Så var det vidst på tide at finde en vinder til 3x Fire & Ice behandlinger hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik i København. Husk, at det bedste resultat får du, hvis du får de tre behandlinger med en måneds mellemrum ca.

Du kan læse mere om Fire & Ice behandlingerne på www.cosmolaser.dk, hvor du i øvrigt også kan læse om en masse andre behandlinger. Jeg er pt. i gang med et forløb af tre skin tightening behandlinger (sådan er det, når man ikke er 18 længere) med en måneds mellemrum, og de kan også virkelig anbefales. Skin tightening er laser på huden, der giver mere fugt. Anyway, læs om det, og I hører nærmere om den behandling inden alt for længe…

Nu til vinderen af konkurrence (jeg har talt alt for længe om alt muligt andet, I know, sorry). Vinderen af de 3 x  Fire & Ice behandlinger er Lise Friis. Stort tillykke – du bliver SÅ afhængig af de behandlinger 😉

Skriv til mig (En Stemme I Provinsen) via FB, Messenger eller Instagram, og jeg formidler kontakt til Cosmo Laser & Skønhedsklinik, så du kan få bestilt behandlingerne.