Nu tænker du (hvis du er mand): Aaaargh det indlæg gider jeg ikke læse, men hvis du ikke selv gider have pæn hud, kan du sgu’ da vise dig som en gentleman, deltage i konkurrencen, og give præmien til din kæreste. Det er da det eneste rigtige at gøre. Siger det bare.

Nå, men nu kan du altså vinde 3 x Fire & Ice behandlinger (til en værdi af næsten 3.000 kr.) hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik i København, her på bloggen. Det er jo altså ikke for sjov, at jeg ligger her med grønt stads smurt ind i ansigtet. Jeg har fået behandlingerne flere gange, og de er intet mindre end fantastiske for min hud.

Jeg vil lige understrege, at selv om det er et reklame indlæg, så ville det være en kold dag i helvede, før jeg anbefalede et produkt eller sted, som jeg ikke kan stå inde for. Jeg skriver kun ud fra, hvad jeg selv har erfaret, og ikke udfra, hvad andre har fortalt mig, eller fordi jeg har fået penge for at synes et eller andet. Så har vi det på plads. Det er også vigtig for mig at fortælle, at hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik blev jeg, fra dag et, mødt af mennesker, der er virkelig dygtige til det, de laver, men derudover også er smilende og venlige, og det er lige præcis sådan et sted, jeg tør (og har lyst til at) få behandlinger. Og ja, jeg siger ’tør’, for der er godt nok mange steder, hvor jeg, frem for at få behandling hos dem, hellere ville vælte på en knallert i shorts.

 

Her har jeg ‘Ice’ masken i ansigtet (det ligner grønt slim, I know). Den køler selvsagt, og dufter af pebermynte.

Hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik er alle deres ansigtsbehandlinger baseret på produkter fra iS Clinical eller Beaute Pacifique. De er forebyggende mod for tidlig ældning af huden – og det kan vi li’. Fire & Ice behandlingerne er med iS Clinical produkter, og de er virkelig lækre (jeg bruger dem selv hjemme).

Hvad er Fire & Ice?

Jeg kan huske, at jeg selv undrede mig over, hvad det der Fire & Ice egentlig var. Nu ved jeg det, og jeg er ’hooked’. Fire & Ice er en eksklusiv frugtsyrebehandling, som er målrettet fjernelse af døde hudceller i hudens øverste lag. Med Fire & Ice behandlingen fra iS Clinical, får du synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende, og du vil opleve, at fine linjer og rynker formindskes (love it). Nogle synes, at behandlingen er lidt ubehagelig, fordi produkterne, der kommer på huden, kan stikke lidt i huden, men jeg synes overhovedet ikke, at det på nogen måde var ubehageligt, tværtimod. Det er dog heller ikke ofte, at folk har den oplevelse, vil jeg skynde mig at sige.

Her bliver ‘ice-masken’ fjernet og som man kan se, reagerer min hud på halsen med at blive en anelse rød. Men huden er blød som en babyhud efter endt behandling, og man er ikke rød i huden, når man går derfra.

  • Fire & Ice behandlingen er specielt velegnet til:
  • Forbedring af uren hud/akne
  • Reducering af fine linjer og rynker
  • At få en mere ensartet og glat overflade af huden
  • Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
  • Hyperpigmentering og solskadet hud
  • Reducering og minimering af åbne porer
  • At fremme cellefornyelsen

Vinder du ikke konkurrencen her, skal du altså lige huske, at hele februar kører Cosmo Laser & Skønhedsklinik kampagnetilbud på Fire & Ice og pigmentbehandling. Man kan købe 3 Fire & Ice behandlinger, og spare 50 %. Dvs. prisen er 1.343 kr. for 3 stk. Siger det bare.

Men derudover kan du, her på bloggen, vinde et behandlingsforløb med Fire & Ice, der består af tre behandlinger, som man skal have med fire – seks ugers mellemrum for, at de virker optimalt.

IMG_1456

Sådan gør du for at deltage i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen, skal du skrive i kommentarfeltet på dette indlæg på En Stemme i Provinsens Facebookside, blot så jeg kan se, hvem der deltager. Du må selvfølgelig gerne tagge venner, men det er ikke et krav. Du skal like opslaget samt En Stemme I Provinsen og Cosmo Lasers Facebookside (hvis du da ikke allerede har gjort det). Du er meget velkommen til at dele opslaget, men det er heller ikke et krav.

Konkurrencebetingelser: 

Vinderen trækkes efter, at konkurrencen afsluttes torsdag den 22. februar 2018.

Vinderen offentliggøres her på bloggen og via En Stemme I Provinsens Facebookside.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.

Hører jeg ikke fra vinderen, inden dagen er omme den 22. februar 2018, forbeholder jeg mig retten til at trække en ny vinder den 23. februar 2018.

Præmien består af: 3x Fire & Ice behandling hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik i København. Jeg formidler kontakten.

Denne konkurrence er ikke lavet af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.

Konkurrencen kører fra nu og frem til torsdag den 22. februar 2018.

Modelfoto: Der bliver brugt iS Clinical produkter til Fire & Ice behandlingerne. Fire-masken dufter af kanel og ice-masken af pebermynte.