Jeg bor jo i provinsen. Her er ret hyggeligt. Jeg elsker at rejse, men jeg vil også gerne have, at folk rejser til Danmark – ikke kun til København, der er fantastisk, men også til resten af Danmark, herunder Vestsjælland, for her er så skønt. De skal se, hvad jeg ser. Skøn natur og søde mennesker. Derfor har jeg i samarbejde med Gaardhotellet i Kærby ved Kalundborg lavet en lille Giveaway.

Vind en overnatning på Gaardhotellet i Kærby ved Kalundborg. Vestsjælland er skøn, og vi vil så gerne ha’, at du bli’r lidt længere 😉 Naturen er fantastisk, Kalundborg er omgivet af hav, skove og marker. I Kalundborg har Charlotte og Eskild Junge åbnet det lækre Gaardhotel for nogle år tilbage, og gennem årene fået mere og mere succes. De har nu bygget til, så der er flere værelser, men stedet er stadig hyggeligt på den der familiære måde. De har i den grad formået at skabe et hotel, der oser af stemning, men også af æstetik. Noget, man ikke tidligere har været så god til på disse kanter.

Hotellet henvender sig primært til erhvervslivet, og Gaardhotellet har da også rigtig mange udenlandske gæster boede fra især Novo Nordisk og Novo Zymes. Men der er også plads til andre, hvis man har lyst til at bo på et lidt anderledes hotel med sans for æstetik, det danske ’hygge’ og ikke mindst søde værtsfolk. Gaardhotellet henvender sig dog kun til voksne.

Det lille hotel er omgivet af smuk natur og ligger cirka fire kilometer fra Kalundborg midtby. Der er gæstekøkken, hvor man selv kan medbringe mad og tilberede det i køkkenet. Man kan også bestille aftensmad – mandag til fredag, eller køre en tur til Kalundborg for at spise. Jeg kan anbefale Restaurant Naes blandt andre.

Kunne du tænke dig at komme en tur til Kalundborg, eller bor du i området, og kunne bare godt bruge en overnatning sammen med en veninde eller din kæreste, mand, hustru etc., så må du altså også gerne være med i konkurrencen.

Sådan deltager du:

  • For at deltage i konkurrencen skal du, i kommentarfeltet, skrive navnet på den person, du gerne vil vinde en overnatning på Gaardhotellet med og gerne fortælle, hvorfor I gerne vil en tur til Kalundborg, eller bare har lyst til en overnatning væk hjemmefra.
  • Like opslaget her samt En Stemme I Provinsen og Gaardhotellets Facebookside.
  • Du er velkommen til at dele opslaget, men det er ikke et krav.
  • Du kan også følge Gaardhotellet på Instagram på gaardhotellet.

Konkurrencebetingelser:

  • Vinderen trækkes efter konkurrencen afsluttes onsdag den 17. oktober 2018.
  • Vinderen offentliggøres på En Stemme i provinsens Facebookside.
  • Præmien er en overnatning for to på Gaardhotellet i Kærby ved Kalundborg. Enten et dobbeltværelse for to personer, eller to enkeltværelser.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.
  • Hører jeg ikke fra vinderen inden kl. 12 torsdag den 18. oktober 2018, forbeholder jeg mig retten til at trække en ny vinder.

Denne konkurrence er ikke lavet af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.

Nedenfor kan du se lidt billeder fra Gaardhotellet. Vil du vide mere, gå da ind på www.gaardhotellet.dk