Så er vinderen af en overnatning på Gaardhotellet i Kærby ved Kalundborg fundet. Juhuuu. Jeg elsker, når man kan gøre nogle mennesker glade;-)

Gaardhotellet oser af stemning, og man har her, i den grad, formået at skabe et hotel, der er hyggeligt, men også af æstetisk er værd at se på. Derudover er værterne super søde og hjælpsomme, og det vil derfor være svært ikke at få et skønt ophold på Gaardhotellet.

Nå, vi må til det. Vinderen. Rigtig mange har deltaget i konkurrencen, både her, på Rejsevinger.dk og på Gaardhotellets Facebookside. Men nu har vi fundet en vinder, og vinderen er Dennis Kenneth Jensen.

Stort tillykke, Dennis – jeg håber, at du og din kæreste, Louise Hjuler, får et skønt ophold på Gaardhotellet 😉

Vinderen har fået direkte besked.

Nedenfor kan du se lidt billeder fra Gaardhotellet. Vil du vide mere, gå da ind på www.gaardhotellet.dk